HAYVANLAR KISIRLAŞTIRILMAMALI !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu Dünya'da ve hayatta yaşayan tek canlı biz İnsanlar değiliz. Zaten hali hazırda diğer tüm Canlıların yaşam alanlarını sahiplenme hadsizliğini göstermişken. Birde onları Kısırlaştırılarak yaşama ve üreme haklarını ellerinden almamız biz insanlar için çok büyük bir utanç sebebidir. Dilerim ki bu İmza Kampanyasıyla büyük bir birlik olur. Ve bu konuya kesin müdahale edecek yetkili kişi ve kurumlara harekete geçmeleri yönünde bir talepde bulunmuş oluruz. Ve dilerim ki bu kampanyayı başarıyla sonuçlandırarak tüm Hayvan ve Bitkilerin yaşama ve üreme-çoğalma hakları yönünde kesin kararlar aldırabiliriz.

Bu konuyla ilgilenerek, bu kampanyayı İmzalayarak, Tüm Sosyal Medya mecralarında paylaşarak, destek olan, herkese Sonsuz Saygı-Sevgi Ve Teşekkürlerimle.

Hedef 200 Bin Gönüllü. �

Güven Eray OCAK

guvenerayocak@gmail.com

guvenerayocak@mail.com

Bugün Güven Eray imzanı bekliyor!

Güven Eray Ocak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti: HAYVANLAR KISIRLAŞTIRILMAMALI !». Güven Eray ve imza atan diğer 8 kişiye katıl.