Çaybaşı Yeniköy doğalgaz istiyor

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sakarya Erenler ilçesine bağlı Çaybaşı Yeniköy'ün çok yakınından doğalgaz geçmesine rağmen köyümüze doğalgaz hattı çekilmemiştir. Tüm köy bu durumdan çok muzdariptir. Köy nüfusunun çoğunluğunu yaşlı insanlar oluşturmaktadır. İnsanlar zorlu kış şartlarında ısınmak için, sıcak su kullanmak için sürekli soba ateşi yakmak, sıcak su ısıtıp taşımak zorundadır. Günümüzde teknolojik imkanların gelişmişliği düşünüldüğünde bu durum çok üzücüdür ve küçük bir yatırımla çözülebilir durumdadır. Köy halkının tamamı doğalgazı beklemektedir ve herkes abonelik için hazırdır. Köy nufusu çok kalabalık olduğu için bu yatırım çok kısa zamanda kara dönüşecektir. Ayrıca köyde sürekli soba yakılması doğayı kirletmekte ve karbon salınımı konusunda hem bölgemizde hem de ülkemizde hava kirliliğine neden olmaktadır. Çocuklarımızın ve hepimizin daha iyi bir dünyada yaşaması için, yaşlı insanlarımızın rahatı için en kısa sürede çalışma başlatılmasını talep ediyoruz.

Çaybaşı Yeniköy Halkı

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet genç bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı: Çaybaşı Yeniköy doğalgaz istiyor». mehmet ve imza atan diğer 10 kişiye katıl.