Başarı

529 Müslüman kardeşin için idam kararı verildi. Bu kez zalimler kazanmamalı!

Bu kampanya 190 destekçi ile değişim yarattı!

Biz vicdan ve merhamet sahibi Müslümanlar olarak “Mısır’da cuntanın idam kararları Müslüman kardeşlerimizi yıldıramaz!” diyor ve dünyanın sessizliğine rağmen susmayan, cuntanın katliamlarına karşı direnen Mısır halkına selam ediyoruz.

Katliamlara rağmen sivil direniş sergileyen Mısırlı Müslümanlar tarih yazmaktadır ve buna karşı alınan son idam kararları da Mısır cuntasının çaresizliğinin örneğidir.

Sisi cuntasının işlediği katliamların suç ortağı olan darbe yargısının 2 celsede 529 idam kararı, utanç vericidir. İhvan’ı yasaklayan Mısır cuntasına, onu “terör örgütü” ilan eden Suudi Arabistan’a, darbeye suskun kalan Batılı emperyalistlere, Ortadoğu’nun tiranlarına inat Mursi başta olmak üzere halkın özgür iradesinin yanında saf tuttuğumuzu ilan ediyoruz

Bugün Orhan imzanı bekliyor!

Orhan Akdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı: 529 Müslüman kardeşin için idam kararı verildi. Bu kez zalimler kazanmamalı!». Orhan ve imza atan diğer 189 kişiye katıl.