WhatsApp Gizlilik Sözleşmesini İhlal Etmemeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.
5.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın yerel basında yer bulma ihtimali artar.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı (Cumhurbaşkanlığı) ve tarafına Hak İhlali bu kampanyayı başlattı

WhatsApp, 8 Şubat 2021 itibariyle yürürlüğe girecek olan yeni gizlilik ilkelerini(!) açıkladı. 2 milyarı aşan kullanıcı sayısı ile iletişim platformu olan WhatsApp, artık kullanıcılarının bilgilerini çatısı altında faaliyet gösterdiği Facebook Grubu'nun diğer şirketleriyle paylaşacak! Bu yeni ilkeyi kabul etmeyenler 8 Şubat'tan itibaren artık WhatsApp'ı kullanamayacak. Bu yeni koşullar AB ülkelerindeki kullanıcıları kapsamıyor! Peki neden sadece AB ülkeleri ? Amaçları mahremiyet ihlalidir. Buna izin vermek istemiyoruz. Sustukça, sessiz kaldıkça değerlerimizden ve inançlarımızdan soyutlanmaya çalışıldık. Lütfen sessiz kalmayalım, destek olalım. Yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini yahut Türk bilim insanları, mühendisleri tarafından ülkemize, milletimize özgü bir uygulama edinilmesini dile getirelim istiyoruz. Teşekkürler

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.