İstanbul'da yapılan 3. Havalimanına Sultan Abdülhamid Han'ın İsmini Verme Kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yakın tarihimizde; İlmi, imanı, ideolojisi , zekası ve en önemlisi siyasi zekası ile kendisini son yüzyılda garbın ve kafiri-i cihanın hedef tahtasına altın harflerle kazıttıran o muhteşem padişah, o muhterem halife, o muazzam komutan, o ki Siyonizm’in merkezi İsrail devletinin kurulmasını yaklaşık yarım asır geciktirdiği için bize kızıl sultan diye tanıtılan şanlı ecdadımız Sultan Fatih Mehmet Han torunu, Sultan Abdülmecid Han oğlu Hz. Sultan Abdülhamit Han’dır.

Sene 1990’lara kadar kendi evlatlarının bile öz vatanında dahil olmak üzere cihanın birçok yerinde Allah’tan (cc.) korkusuz bir şekilde gaddar, zalim, hain, divane ve ahmak denildi. Gerek ilim yuvalarında gerek resmi ortamlarda… Birçok kuşak onu böyle bildi. Tabi ki evlatları şu an ona karşı yapılan bu oyunların farkına varmaya başlasa da bu hain karalama kampanyasının neticeleri bütün dünyaya kök salmıştır. Bizim buradaki gayemiz gerek bu tür büyük kapsamlı projelere gerek ise diğer projelere Hz. Sultan Abdülhamit Han’ın ismini vererek, evlatlarına hala onun torunluğu ile şeref duyduğumuzu ilan etmek istememizdir.

Şimdi devletimizin büyük bir bütçe ile yaptığı, dünyada eşi benzeri olmayan bu muazzam havalimanına; yine misli ile muazzam bir şahsiyet olan Hz. Sultan Abdülhamit Han’ın ismini vermek istediğimizi; aşağıda makamı/unvanı geçen kişi ve kurumlara beyan ederiz. Bu hak davamızda bize destek olan tüm kardeşlerimize gönülden teşekkür ederiz. Sefer bizden, Zafer ALLAH’tandır.

Bugün Tekrar-ı imzanı bekliyor!

Tekrar-ı Osmaniyye bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı: İstanbul'daki 3. Havalimanına Abdülhamid Han'ın İsmini Verdirme Kampanyası». Tekrar-ı ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.