HARP OKULLARINA 97 DOĞUMLU ÖĞRENCİ ALINMAMA KARARI İPTAL EDİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hava Harp Okulu sınavları için aylardır ders çalışıyorum ve bugün öğreniyoruz ki hava harp okuluna 97 DOĞUMLU öğrenci alımı durdurulmuş.GEÇEN YIL 1996 VE SONRASI İÇİN ALIM VARKEN BU SENE 1998 VE SONRASI...  Bu kararın iptal edilmesini ve öğrencilerin önünün açılmasını talep ediyorum.Böyle bir şeye kim nasıl karar verebilir bilmiyorum ama bu memlekette BAZI SEBEPLERDEN DOLAYI  gördüğümüz muamelelerin bu kadar ileri gitmesine lütfen izin vermeyelim, idealleri olan 97 DOĞUMLULAR için kampanyayı imzalamanızı sizden rica ediyorum. KILAVUZDA GEÇEN METİN "* Gün ve aya bakılmaksızın Harp Okulları için en fazla 20 (yirmi) yaşında olmak (1998 ve sonrası doğumlu)".  SÖZ KONUSU DİĞER MAĞDURİYET İSE  2015 YILINDA MEZUN OLANLARI DA KAPSIYOR FAKAT KILAVUZDA 2015 MEZUNU KİMSE BAŞVURAMIYOR MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.

Bugün ADAY OLAMAYAN imzanı bekliyor!

ADAY OLAMAYAN HARBİYE ADAYI bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı: HARP OKULLARINA 97 DOĞUMLU ÖĞRENCİ ALINMAMA KARARI İPTAL EDİLSİN». ADAY OLAMAYAN ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.