Atatürk Üniversitesi İlahiyat Bölümü Uzaktan Eğitim'in Fazladan Çıkardığı Harca İtiraz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Lisans Tamamlama bölümü (Atauzem ilitam) 2018 yılı DGS siz yatay geçiş kaydı alımı yapmıştır.

Bunun neticesinde onlardan belli bir meblağ taleb etti. Takribi 436 tl. Ve onlar itiraz edince 218 tl geri ödendi.

Şimdi ise bu 218 tl diğer DGS ile geçiş yapan öğrencilerden Eğitim masrafları adı altında isteniyor. Ve bunu DGS ile geçenlerden istiyoruz diyorlar. Halbuki bu ücret daha önce DGS ile geçenlerden alınmamıştır.

Üniversitenin DGS siz geçenlerden alamadığı harcı diğer öğrencilerden alması onlara çok büyük bir haksızlık ve zulüm olmuştur. Ayrıca bu hareket Eğitim Ve Öğretime de büyük zararlar vermiştir. Eğitim sektörünün tamamen öğrencileri sömürme sistemine dönmesinin apaçık bir örneği de tezahur etmiştir.

SİZDEN RİCAM BU KAMPANYAYI İMZALAMANIZ VE SOSYAL MEDYALARDA YAYINLAYIP, ARKADAŞLARIMIN SESİNİ İLGİLİ MAKAMLARA ULAŞTIRIP BU HARCIN KALDIRILMASINDA YARDIMCI OLMANIZDIR.

İMZALAYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER.