Sosyal Medya Üzerinden Fikrini Belirten Paylaşımlar Suç Olmaktan Çıksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dünya Üzerinde İnsanların Fikirleri Asla Suç Olmamalı. Çünkü İnsanlar Doğrularını Veya Yanlışlarını Sözlü ya da Sosyal Ağ Üzerinden Özgürce Yapabilmeli. Bu Hiçbir Ülkede Suç Olmamalı Düşünce Özgürlüğü İnsan Doğasının En Temel  Haklarından Bir Tanesi. Son 2 Yılda Ülkemizde Yaşanan Olaylardan Ötürü Çoğu Öğrenci Olmak Üzere Sivili Memuru Öğretmeni Emeklisi Sosyal Ağ Üzerinden Ya Ceza Yemekte Ya da Hüküm Verilerek Kişinin Artık Fikirini Özgürce Söyleyememesi veya Paylaşamaması Açılan Davalar ve Caydırıcı Cezalar Yüzünden İçlerini Korku Kaplaması Nedeniyle Kendini İfade Edememekte Yaşanılan Olaylar Verilen Cezalar Tutuklamalar İnsanların Hayatlarini da Etkilemektedir. Binlerce İnsan Gerek Eğitim Öğretim Hayatı Öğrencilik Hayatı Ya da Ailesinden Ayrı Cezaevlerine Kapatilmakta. Bunların Artık Suç Sayılmaktan Çıkarılıp Ailesinden, Arkadaşlarından, Okulundan Mahrum Edilmesine Son Verilmesini İstiyoruz. Çıkarılacak Olan Af Kanunu Tasarısı Bunları da Kapsamalıdır. Bu Ülkenin İnsanlarına Çocuklarına Gençlerine Bunu Yapmamalısınız. Cezaevinde Çocukları, Annesi, Babası Aile Bireylerinin Serbest Birakılmasını Eski Hayatlarına Dönmesini Arzuluyoruz. Fikirlerini Sosyal Medya Üzerinden Paylaşmaları Suç Sayılmamalıdır. Vicdanı Olan Herkes Bu Kampanyaya Destek Vermesini İstiyoruz