ENGELLİ BAKANLIĞI istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın Cumhur Başkanımız;
Yeni bakanlarımızın ülkemize hayırlı olmasını diler,Çalışma ve Sosyal ,Aile Bakanlığından; Engelliler bölümünü ayrılmasını diler,ENGELLİ BAKANLIĞI kurularak bu bakanlığa bağlı olmak istemekteyiz.
Bakanlığımızın iş yüküne bakınca Engelli sorunlarının,temsiliyetinin ülkemiz topraklarınıda yaşayan engelli ve aileri engellilik ve birinci dereceden engelli yakını olmayan kişiler tarafından temsil edilemediğini ,yaptırımların zayıf kaldığını defalarca deneyimlemiş hem otizmli bir kız annesi ,hemde sivil toplumcu olarak deneyimledik.Siz Cumhurbaskanımızın engelli ve engelli yakınlarına hassasiyetinizi bilğimiz için bu dileğimizin yerine getirilmesi arzusunda olan aileler olarak bu kampanyamıza ses olmanızı diler Saygılarımızı iletiriz.

Bugün Hanife Arzu imzanı bekliyor!

Hanife Arzu Gökçe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti CumhurBaşkanı Sayın ;Recep Tayyip Erdoğan: ENGELLİ BAKANLIĞI istiyoruz». Hanife Arzu ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.