Kampanya Kapatıldı

Alanya il olsun.

Bu kampanya 5 destekçiye ulaştı

Dunyanin sayili tatil kasabalarindan her tarafi cennet köşeşi Alanyamizin il statüsüne yükselmesini istiyoruz. Ulkemizde Alanyadan daha kucuk ve gelisimi olmayan illere kiyasla hem gelisime acik hemde isyeri kapasitesi dolayisiyla vergi verme konumunda ulkeye yararli bir il olacaktir.bircok ulkede Turkiye denildiginde ne dusunuyorsunuz sorusuna Alanya cevabi alarak ulkemizi yurtdisinda da iyi bir sekilde temsil etmektedir. ALANYA'miz il olsun.. Alanyamiz il olursa is istihamlarida artar,kendini sadece turizm kenti degil bir dunya sehri olarak milyonlar harcanan ulke reklamini Turkiye Cumburiyetini tum dunyaya daha kolay tanitir.ulke ekonomisine katkida bulunarak vergi odemede sayili illerimizden olur.para akisi hizlanarak iceride paranin sirkilasyonuyla esnafa ve isciye nefes aldirir. Bircok ilde olmayan egitim arastirma hastanesi,2 adet donanimli universitesi,tarihi yerleri,futbol takimin 1.lige cikmasi,icinde ulke icin yararli bircok vekil ve bakan,profesor yetistirmesi,havalimani,deniz yolu,ciftcilikde uretim,belediyesinin kendi imkanlariyla Turkiye'de sayili olan asfalt uretimi,deniz ve doganin ic ice oldugu sayili yerlesim yeri bunlar il olmak icin fazlasiyla yeterli.

Bugün Birlik beraberlik tarim hayvancilik a.ş imzanı bekliyor!

Birlik beraberlik tarim hayvancilik a.ş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye cumhuriyeti cumhur baskanligi: Alanya il olsun.». Birlik beraberlik tarim hayvancilik a.ş ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.