GAZİ ÜNİVERSİTESİ BÖLÜNEMEZ !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Gündemdeki haberler, derin bir mazisi olan ve Türkiye'nin 10 Araştırma üniversitelerinden biri olan Gazi Üniversitesi'nin bazı fakültelerinin bir düzenlemeyle yeni açılacak Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne devredileceğine dair işaretler içermektedir.

Bilindiği gibi bir üniversiteyi üniversite yapan mazisi ve markalaşmış ismidir. Binlerce öğrenci üniversite tercihini yaparken bu hususu göz önünde bulundurmuştur. Bu düzenleme öğrencilerin emeklerine yapılan bir saygısızlıktır.

Türkiye'nin en iyi 6. üniversitesi olmaya hak kazanan, Türkiye'de en çok kişiye eğitim veren ikinci üniversite konumunda olan, birçok bilim adamı, siyasetçi, yazar, sanatçı yetiştiren ve yetiştirmeye devam eden üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler,Hukuk, Tıp, Diş Hekimligi, Eczacılık, Mühendislik ve Mimarlık fakültelerinin Gazi Üniversitesi bünyesinden ayrılması kesinlikle kabul edilemez.

On binlerce mezunu olan, logosunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını barındıran üniversitemizin Türkiye'de çok iyi sıralamalarda olan ve bilim üreten fakültelerinden Gazi isminin silinmesine Gazili öğrenciler olarak karşıyız ve her zaman karşı olacağız.

Bugün GAZİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ imzanı bekliyor!

GAZİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu: GAZİ ÜNİVERSİTESİ BÖLÜNEMEZ !». GAZİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNLAR DERNEĞİ ve imza atan diğer 1.148 kişiye katıl.