Yerli Otomobil Osmanlı’nın İlk Başkenti Yenişehir’e Yapılmalı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yenişehir’imizin ve Türkiye’mizin en önemli projelerinden birisi Otomotiv Test Merkezi'dir. 4650 dönüm arazi üzerine yapılacak olan bu projemiz inşallah en kısa sürede Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu'ndan da aldığımız bilgilere göre hayata geçmiş olacak. Bu önemli yatırım 1,5 milyar lira tutarında olacak,30 Kasım tarihinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü ve Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu’nun Yenişehir’e gelerek Oto Test Merkezi'nin yapılacağı alanı ziyaret ederek incelemelerde bulunacağı müjdesini aldık. Yerli otomobilin de Yenişehir ilçemize yapılması için tarıma elverişsiz yerlerin bir envanterini çıkartarak Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na sunduk. Biz OSMANLI’ nın ilk başkenti  ve Bursa olarak yerli otomobile talibiz, sizin de bu kampanya da desteklerinizi bekliyoruz.

Bugün mehmet imzanı bekliyor!

mehmet İLERİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık : Yerli Otomobil Osmanlı’nın İlk Başkenti Yenieşhir’e Yapılmalı». mehmet ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.