DOĞU TÜRKİSTANDAKİ VAHŞETE DUR DİYELİM

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Gün geçmiyor ki bir Uygur Kardeşimizle görüşüp derdini dinlemeyelim. İçimiz parçalanarak dinlediğimiz Kardeşlerimize yardım edememenin çaresizliğini anlatmak için sözlerimiz yetersiz kalıyor.
Durum çok vahim lütfen Doğu Türkistanlı Kardeşlerimize acilen yardım edelim...!

Değerli Dost ve Kardeşlerimiz, Doğu Türkistan Davasının ve Türk İslam Aleminin güzide savunucularının dikkatine.

Bu gün Dünyada zulüm gören milletlerin en zor olan Doğu Türkistandaki kızıl çinin kanlı pençelerinde can çekişmekte olan Kardeşlerimizdir.
Acilen bir şeyler yapmak insan olarak hepimizin vicdani vazifemizdir. Her gün yeni bir acı haber alıyoruz, milletimiz doğduğu topraklara serbest gidip, gelemiyor, yakınlarından haberler alamıyor, her gün onlarca gencimizin ölüm haberini alıyoruz. Her evden erkek, Kadın, yaşlı, genç ayırt etmeksizin çin yönetimi hapse atıyor. Durumun ne derece vahim olduğunu kelimelerle ifade etmek mümkün değil. 2017- 2018 yılı itibarı ile her eve bir çinli akraba zorunluğu getirilmiş durumda. İnsanların kendi kazançlarına, mal varlıklarına sahiplenme gibi hakları ellerinden alındı. Yakınları Türkiye başta olmak üzere yurt dışında olupta Doğu Türkistana dönmeyen (çin komunist parti yönetiminin çağrısına uymayanların) yakınları hapse atılıp, dükkanları ve iş yerleri kapatılıp evleri yıkılmış durumda.
Bumum için Türkiye Doğu Türkistanlı Kardeşlerine sahip çıkmalı, çin yönetimine ne şekilde olursa olsun dur demelidir.
Allah razı olsun, bu güne kadar Devlet ve millet bizleri yani Doğu Türkistanlıları bağrına bastı, kucak açtı, Türkiyede ikamet eden Uygur Türklerine çalışma izni ve ikamet belgesi verdi. Ama bunun dışında diğer Devletlerdeki Müslüman Kardeşlerimize gösterdiği hassasiyeti Doğu Türkistan içinde göstermesini insanlık namına talep ediyoruz.
Bu yazıma ilave edecekleriniz varsa ilave edin, paylaşın, kopyalayın ama ne yaparsanız yapın Başbakanlığa bu günden, şu saatten tezi yok Doğu Türkistanda bizlerden ve insanlık Aleminden haber bekleyen kardeşlerimiz için yardım isteyin.

DÜNYA TÜRK BİRLİĞİ MERKEZİ  OLARAK DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Bimer basbakanlik iletisim sayfasidir bu siteye ne kadar fazla talep yazarsak sesimiz o kadar duyulacaktir. Linki paylaşıyorum

Bugün Murat imzanı bekliyor!

Murat Akar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık: DOĞU TÜRKİSTANDAKİ VAHŞETE DUR DİYELİM». Murat ve imza atan diğer 88 kişiye katıl.