Kampanya Kapatıldı

Bisiklet Yollarına Saygı Kampanyası

Bu kampanya 15 destekçiye ulaştı

BİSİKLET YOLLARINA KARŞI SAYGI DUYMAYAN SÜRÜCÜLER, MOTOSİKLETLİLER VE YAYALAR.

Bisiklet yollarındaki saygısızlık ve bu saygısızlıklara karşı telefon ile polis arandığında geç gelinmesi. Hatta polise şikayet edilen sürücülerin bisiklet kullanıcılarına saldırması, kullandığı aracı üstüne sürmesi gibi ölüm tehlikesi ile karşı karşıyayız.

Bunlar bizi yoruyor. İllerdeki bisiklet yollarına karşı saygı duyulması için bilbort lara bisikletliler için saygı duyulmasına karşı afişler istiyoruz. Sürekli araçlardan bize gelmeyen bir yol sırası bekliyoruz. Karşıdan karşıya geçerken önümüze plakasız motosikletlerin gelmesi veya aniden bir araç bisiklet sürerken bisiklet yolunda önümüze kırarak kazalara neden olması bizim canımızı hiçe sayılmasıdır.

Bisiklet yollarına park eden araçlara "BİSİKLET YOLUNA PARK ETME" adlı etiket yapıştıran arkadaşlara karşı saldırı yani kavga çıkartmak istenilmesi bizleri üzüyor.

SÜRÜCÜLERİN UYARILMASI GEREKTİĞİ VE YOLUMUZUN BİZE AİT OLDUĞUNU ANLATMAK İÇİN BU KAMPANYAYI İMZALAYALIM. İLLA BİSİKLET SÜRMEK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ, SİZDE BİZİM BU DURUMLARDAN RAHATSIZ OLDUĞUMUZA KENDİ GÖZÜNÜZ İSE ŞAHİT İSENİZ VEYA BİZE DESTEK OLMAK İSTİYORSANIZ.

KAMPANYAYI İMZALAMANIZ BİZİ MUTLU EDER. MUHATABIMIZ "T.C BAŞBAKANLIĞI' DIR."

KONYA BİSİKLET TOPLULUĞU & KONYA (ÇAB) ÇARŞAMBA AKŞAMI BİSİKLETÇİLERİ

Bugün Beyza imzanı bekliyor!

Beyza Acun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı: Bisiklet Yollarına Saygı Kampanyası». Beyza ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.