Kampanya Kapatıldı

Kanlı Yasa Kalkmalıdır.

Bu kampanya 342 destekçiye ulaştı

Nerde bu hayvanseverler bu acaba toplanan pitbulları gidip hiç barınaklarda gördüler mi aç susuz, sevgisiz, hasta, ve barınaklarda dolu olduğu için Uyutuluyor Evlatlarımız. Evet Sizin o tehlikeli vahşi canavar dediğiniz pitbulllardan bende 2 tane var evet o canavarlarla birlikte yaşıyorum. 1 yaşındaki yeğenimin oyuncakları 2 adet Canavar pitbull evet O canavarlarla birlikte başbaşa bıraktığımızda oluyor Ama Dışarısı daha Tehlikeli Bu Memlekette Terörist pişmanım der ömür boyu maaş'a bağlanır hırsızlık yaparlar salıverirler Bu Memlekette hırsızı katili kol gezerken mecliste koltuklarda oturup televizyonlarda avaz avaz yırtılanların ancak her zamanki gibi dili olmayan hayvanlara gücü yetiyor. Daha hayvan hakları koruma derneklerinden adam akıllı yasaya karşı köpekleri korumaya karşı destek bulamamışken bugun kalkıp A partisinden B partisinden C partisinden bi beklentimiz yok . Allah içlerinden versin. Yaptıkları haysiyetsizlik katliyam canavarca bi yaklaşım daha nasıl sıfatlar kullanırsanız. Bizdeki Pitbull Sevgisi Bitmez Siz Almaya çalıştıkça bir yenisi daha gelir. BU KANLI YASA BİR AN ÖNCE KALKMALI.

Bugün Mehmet Sait imzanı bekliyor!

Mehmet Sait İnce bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «türkiye cumhuriyeti büyük millet meclisi: Kanlı Yasa Kalkmalıdır.». Mehmet Sait ve imza atan diğer 341 kişiye katıl.