Kampanya Kapatıldı

Türkiye Geneli Sözleşmeli Zabıt katibi İlanı İstiyoruz

Bu kampanya 1.012 destekçiye ulaştı

Sayın adalet bakanlığı yetkilileri;
     Zabıt katip adayları 1.5 senedir bütün illeri kapsayacak bir ilan bekliyor sizden, ancak şimdiye kadar çok tan verilmesi gereken ilan hala verilmemiştir. Bu durum bir çok adayı mağdur duruma düşürmüştür. 17/06/2014 tarihinde verilen ilan da sadece belirli iller bulunmaktadır ve sayı da az olduğu için bir çok zabıt katibi adayı açıkta kalacaktır. Puan sıralamasının olması nedeniylede bir çok aday sınava dahi giremeyecektir. Ancak şuanda planlanmakta olan sözleşmeli zabıt katibi ilanının  2014 kpss sinden önce verilmesi bu mağduriyeti ortadan kaldıracaktır. Çıkacak ilan Türkiye geneli olacağı için puan sıralaması nedeniyle mağdur olma durumuda ortadan kalkacaktır. Eğer ki ilan  2014 kpss sonrasına bırakılırsa, yaş şartı nedeniyle sınava giremeyecek olan adaylar bu alımdan faydalanamayacaktır. Uzun zamandır zabıt katiplerinin bu ilanı beklediği ve birçok yönden mağdur duruma düştüğü bu durumda, adayların daha fazla mağdur olmaları için planlanmış olan sözleşmeli zabıt katibi ilanının 2014 kpss sonrasına bırakılmaması gerekmektedir. Sosyal devletin öngördüğü vatandaşların mağdur olmama ilkeside bunu gerektirir. Bu hususta gereğinin yapılmasını önemle arz ederiz.

Bugün Serdar imzanı bekliyor!

Serdar kesen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI: Türkiye Geneli Sözleşmeli Zabıt katibi İlanı İstiyoruz». Serdar ve imza atan diğer 1.011 kişiye katıl.