Rapçi Ezhel Bırakılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sercan İpekçioğlu hakkında, 28 Şubat 2018 tarihinde BİMER'e suç ihbarı yapıldı. Suç ihbarında Ezhel adlı şahsın, Youtube'den yapmış olduğu yayınlarda uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği, gençleri uyuşturucu kullanımına, şiddete özendirme nitelikli yayınlar yaptığı öne sürüldü.

DHA'nın haberine göre, ihbar üzerine yapılan araştırmada 'Ezhel' rumuzlu şahsın şüpheli Sercan İpekçioğlu olduğu tespit edildi. Şüpheli İpekçioğlu'nun kullandığı 'Ezhel06' isimli İnstagram hesabında şüphelinin hint keneviri bitkileri ile çekilmiş fotoğrafının olduğu, bu fotoğrafın 5 bin 182 kişi tarafından beğenildiği belirlendi. Yine İpekçioğlu tarafından şarkı sözü olarak yazıldığı belirtilen 'Esrarın da etkisiyle ışık daha parlak çekilir nefesler' sözünü yazdığı belirlendi.

"Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanılmasını alenen özendirmek" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanan müzik dünyasında 'Ezhel' adıyla tanınan ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu'nun ifadesi ortaya çıktı. İpekçioğlu'nun ifadesinde, "Amacım uyuşturucu madde kullanmayı özendirmek değildi. Suçlamayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi

"AMACIM UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAYI ÖZENDİRMEK DEĞİLDİ"

Şüpheli İpekçioğlu, 23 Mayıs 2018 tarihinde gözaltına alındı. İfadesinde paylaşımların kendisi tarafından yapıldığını beyan eden İpekçioğlu'nun savcılık ifadesinde , “Instagram ve Youtube isimli sosyal medya ortamında 'Ais Ezhel' mahlası ile paylaştığım videoda amacım uyuşturucu madde kullanmayı özendirmek değildi. Ben müzisyenin, güfte yazdığım da oluyor. Bu nedenle bu şekilde bir video paylaştım. Suçlamayı kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.  Tutuklama talebiyle Anadolu 2.Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen İpekçioğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şimdi gelelim konuya;

Beyler bayanlar Sercan İPEKÇİOĞLU'nun (Ezhel) Demirlibahçede çocuğudur.Demirlibahcede uyusturucu satısını engellemek yerine çok adaletli oldugumuzdan dolayı uyusturucuya alıştırılmış psikolojik dengesi tamamen yerinde olamayan birini tutuklamışlar buna bir dur diyelim.İlk önce satışı durdurulsun sonra dengesi yerinde olmayanlar tedavi edilsin.Dengesiz dememi yanlış anlayabilirsiniz ama gerçekten dengesi yerinde olamıyacaktır.

Adalete bi su çalın,kendine gelsin.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Sadegül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALET BAKANLIĞI: Rapçi Ezhel Bırakılsın». Ahmet ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.