TECAVÜZE İDAM İSTİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her geçen gün artmakta olan ve gittikçe dahada miğde bulandırıcı hale gelen çocuk ve kadın istismarına artık idam cezası istiyoruz. İstismar demek bile az kalıyor bu düpedüz düz insanlık dışı bir olay. Artık bu suçun faillerine hakettikleri cezanın verilmesini istiyoruz. Bu bizi çağın gerisine götürmeyecektir aksine daha da yaşanır bir ülke haline geleceğiz.

DEĞİL 2 DAKİKANI 2 SAATİNİ ALSADA BİRAZCIK VİCDANIN VARSA OKU! OKU! OKUUUU !!! #Adana'da 3 Yaşındaki Tecavüze uğrayan kız çocuğun anüs deliği hem öne, hem arkaya doğru olmak üzere iki ayrı yönde yırtılmış. Bağırsaklar da yırtılmış ve dışkı ile tecavüzcünün spermleri karın boşluğuna akarak tüm iç organları iltihaplandırmış. Saatler süren iki ayrı ameliyatla 60 küsur iç dikiş, 20 küsur dış dikiş atılarak çocuk ancak oturabilir hale getirilmiş. Dikişleri patlatmadan dışkılayabilsin diye yalnızca sıvı gıdalarla besleniyor ve dışkısının katılaşmasını engellemek için sürekli müshil veriliyor;
dolayısı ile vücutta besin yetersizliği ve sıvı kaybı var. Ayrıca kendi dışkısının ve tecavüzcünün sperminin iç organlarda oluşturduğu iltihabın giderilmesi için kullanılan antibiyotikler yüzünden karaciğeri hasar görmüş. İdrar kesesi aşırı basınçtan tahriş olmuş, çocuk sürekli kan işiyor. Ağzı kapatılan çocuğun kendi çığlığının basıncından kulak zarı patlamış. Çocuk tanımadığı birini görünce; kolundaki serumları koparma pahasına, dikişlerini patlatma pahasına hastanedeki yatağından aşağı atlayıp yatağın altına saklanmaya çalışıyor.
Ve yetkililer buna sadece “ÇOCUK İSTİSMARI” diyor.. Bu “istismar” falan değildir. Bu düpedüz insanlık dışı, kasıtlı vahşettir.. Kelimelerle oynayıp bu iğrençliği basitleştirmeyin!!” Belki yazının içeriğinde kullanılanlardan ötürü ve bizzat içeriğinden ötürü kızabilirsiniz bana, iğrenebilirsiniz belki de lakin bunların hepsi gerçek. Bu vahşetin, insanlık dışı mahlukatların yaptığı bu kasıtlı vahşetin sonucu bunlar oluyor. Bunu paylaşmak istiyorum ki herhangi birisinin bile aklından en ufak bir şey geçmesin bununla ilgili. Bunu paylaşıyorum ki sizler gördüğünüzde bunu hafife alıp geçmeyin, tepkileriniz alışmasın, bu yıkıcı olur çünkü. En başta insanlığınız da. bunu paylaşıyorum ki olur da bir yerlerde yardıma ihtiyacı olan bir çocuk görürseniz, yardım etmekten geri durmayın, bakıp ta geçip gitmeyin. Ne olur insanlığınıza sahip çıkın.
Medya bu haberi detaylı vermiyor biz paylaşalım üzerimize düşen insanlığı yapalım dedik lütfen kızmayın.... Bunu paylaşmak insanlık görevimizdir" ❗️❗️❗️ Bakara Suresi 179. Ayeti Kerime.
Ve lekum fîl kısâsı hayâtun yâ

Bugün İlyas imzanı bekliyor!

İlyas Ateş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı: TECAVÜZE İDAM İSTİYORUZ!». İlyas ve imza atan diğer 56 kişiye katıl.