Doğrulanmış başarı

Gezi direnişçisi hasta tutsak BURCU KOÇLU için özgürlük istiyoruz !

Bu kampanya 205 destekçi ile değişim yarattı!

5 Temmuz 2013 günü gözaltına alınarak 9 Temmuz 2013 günü tutuklanan ve Şakran Kadın Hapishanesi’nde tutuklu bulunan Burcu Koçlu’nun halen hayati tehlikesi bulunmaktadır. Bir çeşit kas hastalığı olan Myestania Gravis hastası olan Burcu Koçlu’nun hastalığı her geçen gün ilerlemektedir. Düzenli ilaç kullanması, sıkı bir diyet yapması, kapalı yerlerde kalmaması, kriz anında hemen müdahale edilmesi gerekmektedir. Yutkunma ve solunum sorunu yaşamaktadır.
Ege Üniversitesi Hastanesi’nden %52 özürlü raporu olmasına rağmen heyet raporu alması için ring aracında kelepçeli olarak 3-4 saat yolculuk yapması istenmektedir. Ancak bu yolculuk kendisi için “ölüm yolculuğu” anlamına gelmektedir. Diğer birçok hasta tutsak gibi gözlerimizin önünde adım adım ölüme gitmektedir. Sessiz kalma bu kampanyaya imzanla destek ver.

Bugün Şahintepe Forumu imzanı bekliyor!

Şahintepe Forumu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı: Gezi direnişçisi hasta tutsak BURCU KOÇLU için özgürlük istiyoruz !». Şahintepe Forumu ve imza atan diğer 204 kişiye katıl.