Cinsel saldırılar için caydırıcı ibret alınacak cezalar verilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ülkemizde gün geçtikçe artan cinsel saldırılara artık "DUR!" Demenin zamanı çoktan gelmiş ve geçmektedir hergün yeni bir iğrençlik yeni bir mide bulandırıcı olayla karşı karşıya kalıyoruz.Tecavüze uğrayan çocuklarımızın kadınlarımızın sessiz çığlıklarını duyma seslerine ses olma vakti gelmiştir bu gözü dönmüş kansızlar hergün sevgilisinin yanındaki kızlara kendinden iş isyen anneye okuluna gitmek için servise binen minik bedenlere karşı arsızca şehvet duymaktadır.Ne yazık ki "Adalet!" Sistemimiz bu konuda mağdurların yanında yeterince durmamakla birlikte sapıkça düşünceler içinde yüzen bu şerefsizlere gereken cezayı vermemektedir hâtta çoğu zaman bu arsız kendini bilmez aşağılık mahlûklara ödül gibi "İyi hâl!" İndirmleri uygulanmaktadır.Lütfen vicdanı olan insanım diyen herkes "Beni ilgilendirmez." diyerek başını çevirmesin bu iğrenç olayları görmezden gelip kendinden bu konuda yardım isteyen kadınlarımızdan çoçuklarımızdan bunu bi şantaj ürünü olatak kullanıp bu şerefsizliğe ortak olmasın!!!

Bugün Lütfü imzanı bekliyor!

Lütfü Akdemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhuriyeti Adalet Bakanlığı: Cinsel saldırılar için caydırıcı ibret alonacak cezalar verilsin!». Lütfü ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.