Ösym Dgs Sonuç ve Tercihlerinde Alan Bazlı Sıralama Bilgisi Versin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Herkese Merhaba ; ÖnLisans mezunları olarak Lisans programlarına geçiş ihtimalimiz senede bir kez yapılan ve, taban - tavan puan sistemi olmadan , her yıl sınava giren öğrenci sayısı , bu öğrencilerin sınavdaki başarısına göre değişkenlik gösteren puan hesaplama sistemine dayalı Dikey Geçiş Sınavına bağlı.

Taban ve tavan puan sistemi olmaması , sonuçlar açıklanırken genel sıralamamız yanında alan bazından sıralamamızın bildirilmemesi , tercih kılavuzunda da bir önceki yıl en son yerleşen adayın sıralama bilgisi iletilmemesi şansımızı daha da azaltıyor.

Bir önlisans mezunu olarak Dgs sınav sonuçları açıklanırken kendi alanımdan ; yani benimle lisans programlarında aynı bölümü tercih edebilecek adaylar içindeki sıralamamın da paylaşılmasını , tercih kılavuzlarında bir önceki yıl programa kayıt yaptıran öğrencinin branş bazında kaçıncı sıradan yerleştiği bilgisinin paylaşılmasını Ösym den talep ediyorum.

Bu konuda önlisans mezunu veya mezun olacak tüm öğrenci arkadaşlarımız adına desteğinizi rica ederim.

Bugün Sinan imzanı bekliyor!

Sinan ORHAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE CUMHURİYETİ ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME MERKEZİ BAŞKANLIĞI: Ösym Dgs Sonuç ve Tercihlerinde Alan Bazlı Sıralama Bilgisi Versin». Sinan ve imza atan diğer 167 kişiye katıl.