ÜCRETSİZ TAŞIMA KALDIRILSIN DEVLET ELEKTRONİK KARTLARINA PARA YÜKLESİN. YOĞUNLUK AZALSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN BİR VATANDAŞ TAM BİLETE BİR KERE BİNERKEN ÜCRETSİZ KART SAHİPLERİ SINIRSIZ ARAÇLARA BİNMEKTEDİR.İŞE GİTMEK ZORUNDA OLAN VATANDAŞLAR ÜCRETSİZ YOLCULUKLAR YÜZÜNDEN İŞ SAATİNDE ARAÇLARA BİNEMEMEKTEDİR.TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI ÜCRETSİZ KARTLARIN ÇOĞALMASI SEBEBİYLE YETMEMEKTEDİR.AMA DEVLET TARAFINDAN AYLIK 100 TL KARTLARA PARA YÜKLENİRSE SOSYAL KART ÜZERİNDEN DÜŞÜM YAPILIRSA  SINIRSIZ BİNİŞ ORTADAN KALKACAKTIR.                                                 AYRICA YAKLAŞIK SENELERDİR ESNAFLIK YAPAN 30000 ARAÇ SAHİBİ ÇALIŞANLARI 60000 AİLERİYLE YAKLAŞIK 300000 KİŞİ MAĞDUR OLMAKTADIR.BİR ESNAF GRUBU BU İŞTEN AŞIRI MAĞDURİYET YAŞAMAKTA İŞLERİNİ SÜRDÜREMEMEKTEDİR.                                                                                 DEVLET BÜTÇESİNDEN YAKLAŞIK ÜCRETSİZ BİNİŞLER YÜZÜNDEN ARAÇ SAYILARI YETMEMEKTE  ARAÇ SAYILŞARININ ARTIRILMASI VE PERSONEL İHTİYACI YÜZÜNDEN DEVLET BÜTÇESİNDEN MİLYONLARCA TL ÇIKMAKTADIR.                                                               ÇÖZÜM OLARAK SAYILARI BELİRLENEN ÜCRETSİZ YOLCULAR İÇİN AYLIK 100 TL AYRILMALI HER İLİN SOSYAL KARTI KADAR ÜCRET DÜŞÜMÜ YAPILMALIDIR.KEYFİ BİNİŞLER ÜSULSUZ KULLANIMLAR VE AŞIRI YOĞUNLUK ARAÇLARDA ÖNÜNE GEÇİLİR .ARAÇLARA ÜCRET VEREN VATANDAŞLAR DA MAĞDURİYETLERİ ORTADAN KALKACAKTIR.BU ARADA MĞDUR OLAN ESNAFTA RAHAT BİR NEFES ALACAKTIR.

Bugün Serhat imzanı bekliyor!

Serhat Akçakaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE CUMHURBAŞKANLIĞI: ÜCRETSİZ TAŞIMA KALDIRILSIN DEVLET ELEKTRONİK KARTLARINA PARA YÜKLESİN.». Serhat ve imza atan diğer 790 kişiye katıl.