Finlandiya da, Tampere şehrinde çoğalan müslümanlar için câmi lazım!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bismillahirrahmanirrahim,

Es-selamün aleyküm. Ben 16 yaşında bir kız olarak sizden bir ricada bulunmak istiyorum. Biz Finlandiya da yaşayan müslümanlar olarak sizlerden yardım istiyoruz. Burada müslümanlar çoğalıyor ve bizim namaz kıldığımız mescid çok küçük. Birçok insan cuma namazlarını belirli yerde yer olmadığı için mescid dışında kılmak zorunda kalıyorlar. Bazen o kadar dolu oluyor ki mescid, müslümanlar cuma namazına bile gelemiyorlar. Lütfen bize Tampere şehrinde câmi yapmamız için yardımcı olun. Şimdiden bu kampanyaya imza atanlardan Allah razı olsun. #Finlandiyayacamiistiyoruz haştag ile bu kampayı yayabiliriz. Haydi siz de müslüman kardeşlerinize yardımcı olun ve bu kampanyayı yayın.

Bugün Huda imzanı bekliyor!

Huda Rashid bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Türkiye başbakanı Ahmet Davutoğlu: Finlandiya da çoğalan müslümanlar için cami lazim.». Huda ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.