0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Basketbol okul takımı maçlarında kurallar gereği bütün oyuncular savunmalarına en az bir kol mesafesinde kalarak savunma yapmaları zorunluluğu getirilmiştir. Yaklaşık 1 senedir uygulanan bu kuralda yardım savunmasının engellenmesini amaçlanmıştır fakat takım başındaki antrenörlerin bütün sporcuları sahanın bir köşesine toplayarak boş olan tarafta 2 oyuncu bire bir yaptıkları hücum şeklinde maçlar oynanmaktadır. Bunun türkiyede sporcu adaylarına ve türk sporuna hiç bir yararı olmayıp galibiyet odaklı çirkin bir hal almaya başlamıştır. Bu sorunu çözmek ve ülkeye daha yararlı işler yapmak adına bu kampanyayı başlatıp birlik olup spor ve ülkemizde yetişecek sporcular adına çözüme ulaşmak istiyoruz.

Bugün Burak imzanı bekliyor!

Burak Suna bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye basketbol federasyonu: Basketbol okul takım maçlarında uygulanan savunma sisteminin kötüye kullanılması.». Burak ve imza atan diğer 18 kişiye katıl.