Kadınlar Günü'nde bile şiddet gösteren Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er görevden alınmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye gibi demokratik anlamda sıkışmış ve yalnızlaştırılmaya çalışılan bir ülkede kalan sağlam kalemiz; Türkiye Barolar Birliği...Türkiye Barolar Birliği'nin içinde de şiddet yanlısı ve fiziksel şiddet kullanan avukatlar yer almaktadır. Mersin Barosu'nun Başkanı Av. Ali Er, 8 Mart'ta kürsüde konuşma yapan Av. Şilan Türk'ü, fiziksel şiddet uygulayarak kürsüden uzaklaştırmıştır. Kameralar açıkken bu hareketi bu kadar kolay bir şekilde yapabilmiş olmasının en önemli sebebi, daha önce karşı cinse fiziksel şiddet uygulayan akranlarının ceza almamış olmasıdır. Kendisinin iyi bir avukat olup olmadığına bakılmadan, insanlık sınavını geçememesi, mevkisi için uygun niteliklere sahip olmadığının kanıtıdır.Bugün Av Ali Er'e, hak ettiği görevden alınma cezası verilmezse, bu süreçten güç alan bir çok benzer vakaya daha tanıklık edeceğiz.

Bugün sedef imzanı bekliyor!

sedef ozkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türkiye Barolar Birliği: Kadınlar Günü'nde bile şiddet gösteren Mersin Barosu başkanı Av. Ali Er görevden alınmalı.». sedef ve imza atan diğer 72 kişiye katıl.