Zulme sessiz kalma!!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Terör örgütü YPG/PKK, Haseke'de işgal ettiği Hol Kampı'nda zorla getirdiği sivilleri insanlık dışı şartlarda barındırıyor...

çatışmalar'dan kaçan siviller bu kampta esir edildi.

Hijyen şartları insani standartların altındaki lavabo ve duş kabinleri, yırtık çadırlar, tarihi geçmiş ya da geçmek üzere olan yiyecekler, kronik rahatsızlıkları olanlara ilaç temin edilmemesi, hastalara bakılmaması kamptakilerin ölüme terk edilmesi başlıca sorunları arasında yer alıyor.

Yerel kaynaklara göre, kampta şimdiye kadar, YPG/PKK zulmü ve olumsuz şartlardan ötürü yaklaşık yüzlerçe çocuk, onlarca kadın ve  yaşlı hayatını kaybetti. Nazi kampları gibi Adeta

YPG/PKK, Suriye topraklarının yüzde 28'ini işgal ediyor. Örgütün işgalindeki bölgelerde zorla silah altına alma, alıkoyma, tehcir, mülk ve arazilere el koyma, muhalif görüşteki sivil ve siyasileri kaçırma, okullarda militarist müfredat dayatma, azınlıklara yönelik şiddet gibi hak ihlalleri sık sık uluslararası kuruluşlar tarafından eleştiriliyor..

Pkk ye yakın avrupa medyaları kampı güllük gülistanlık olarak dünyaya servis etmekte

Ve Ypg pkk sevici avrupa ülkelerinden esirler için sözde kamp giderleri için yüklü miktarda para almaktadırlar..

Esir çocukları cepheye sürecek kadar aşşağılık olan pkknın zulmüne dur deme vaktidir.

Esirler güvende değilse hiçbir pkk ve pkk sevicide güvende olmamalıdır.

Onlar serbest bırakılana kadar her platformda onlarla mücadele etmeliyiz..

Afrinde güvenli bir alan oluşturulmalı ve esirler oraya sevk edilmelidir...

Hol kampında bu mazlum insanlar değilde hayvanlar olsaydı dünya ayağı kalkar dünya gündemine otururdu.

Malesef

Hayvanların zulümden kurtulmaları için bile yüzbinlerce imza kampanyaları düzenlenirken yanı başımızdaki öldürülen alıkonulan insanlar için neden sesimizi duyuramıyoruz?

#İnsana zulmeden Her Canlıya zulum Eder