BAŞKENTİN TAKIMI ANKARAGÜCÜ MAÇLARI ANKARA’DA OYNANSIN DİYORSAN SEN DE DESTEK VER

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2018 yılı Süper Lig maçları başlamadan önce yetiştirileceği konusunda söz verilen Eryaman Stadyumu’nun sadece %25’lik kısmının yetiştirilememesi sonucu Ankaragücü maçlarının yakın şehirlerdeki stadyumlarda yapılmasına karar verilmişti. Bu karar verilmeden önce Ankara’da hali hazırda bulunan birden fazla stadyumun varlığı göz ardı edilmiş ve Ankaragücü taraftarından futbolcularına kadar bir çok grup zor durumda bırakılmıştır. Ankara’da bulunan Cebeci İnönü Stadı, Yenikent Stadı, Bağlum Stadı’nın varlıkları hiçe sayılarak maçların Afyonkarahisar gibi çok da yakın olmayan bir şehirde oynanmasına karar verilmiştir. Bizim isteğimiz ilk olarak Ankara’da bulunan stadların durumları değerlendirilerek bir sonuca varılması ve olumsuz bir sonuç ortaya çıktığı taktirde Kırıkkale gibi Afyonkarahisar’dan daha yakın ve ulaşımı kolay bölgelerde maçalarımızın oynanmasını talep ediyoruz. Şehrimizin ve Başkentimizin takımına sahip çıkalım diyorsan sen de imzala.