Yakılan orman alanlarını imara açacak yetkililerin vatana ihanetten cezalandırılması.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ormanlarımızla birlikte ulusal varlığımız, canlarımız, çevremiz ve geleceğimiz yanıyor. Eğer bu yangınlarda kasıt varsa, buna alet olan maşalarla uğraşmak yerine, gelecekte buralara yapılaşma izni verecek olan Bakanından en üst yetkilisine kadar tüm sorumluları müebbet hapisle cezalandırmak gerekir. Ormanı yanan bölgelerin halkı, gelecekte buralara imar izni verecek tüm yetkilileri izleyip, deşifre edip cezalandırılmaları için gerekli girişimlerde bulunmak üzere tüm Türk Ulusuna şikayet etmelidir. Millet olarak, bu izinleri verenlerin en ağır şekilde cezalandırılması amacıyla gerekli yasaların çıkarılması için bu günden girişimlerde bulunulmalıdır. Bunu bir kampanya olarak başlatmak üzere lütfen yayalım. Geleceğin vatan hainlerini bu günden engelleyelim. Çözüm, ormanı yakan maşa kişilerle birlikte, yanan alanlara rant sağlayacak tüm yetkilileri en ağır şekilde cezalandırmaktan geçer. Haydi Türkiye!