Cağri Merkezi çalışanları için

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Dünyanin en agir işlerinden biri çagri Merkezidir.Hepimiz hayatlarımızı sürdürebilmek için gelir elde etmek meslek sahibi olmak zorundayız. Gerçek Anlamda stres dolu dünyanın en zor Meslekler arasındadır.Çalışanların 2 sene sonra şahitliği kabul edilmez ve 10 sene içerisinde emekli edilirler. Duydukları hakaret ve küfür hat safadadır. Bununla kalmayıp yöneticileri tarafından sürekli kontrolde olup müşteriye her zaman iyi davranmak zorundadırlar ve bir çağrıdan diğerine geçme süreleri yanlızca 3 saniyedir. Ayrıca bir çok insana yardımcı olmaya çalışıyorlar fakat bir aksilik yaşandığında müşteriler genelde öfkesini çağrı merkezi personelinden çıkarıyor.Her mesleğin kendine göre elbette bir zorluğu vardır. Fakat bazı meslekler vardır insanı yıpratır ve sağlığını tehdit eder. Dünyadaki en yıpratıcı ve berbat meslekleri arasinda yer alan Çagrı Merkezi için yıpranma hakkı Talep edin arkadaşlar. Meclise sunulma dileği ile.
Saygılarımla

Erdinç Balkan

Bugün Erdinc imzanı bekliyor!

Erdinc Balkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ: Cağri Merkezi çalışanları için». Erdinc ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.