28 Kasım Günü Ulusal Bayrak Günü İlan Edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Turkiye Buyuk Millet Meclisi ve tarafına MAKSATDER bu kampanyayı başlattı

28 Kasım 1919 - Kahramanmaraş'ta Ulucamiiden kaleye türk bayrağımızı dikmek için akın eden ecdadımızın tarihe yazdığı destanın adı.Türk tarihinde 28 Kasım 1919' da olduğu gibi ,bayrağın vatanla, milletimizle,dinimizle, manevi değerlerimiz ile bütünleştiği böyle bir emsalsiz örnek bulunmamaktadır.Kahramanmaraş'ın kurtuluşunda Avukat M.Ali Kısakürek'in yazmış olduğu " Alemi İslama hitap" cümlesiyle başlayan beyanname ve o gün yaşayan ecdadımızın vatanlarına milletlerine ve bizlere , kendilerinden sonra gelecek olan nesillere,özgür bir vatan bırakabilmek için yaptıkların bu mücadelenin , biz Türkiye'nin her yerinde bu vatanda doğan her çocuğumuzun, bu topraklarda yaşayan her vatandaşımızın bu destanı bilmesini ve bu destanı layıkıyla öğrenmelerini amaçlıyoruz.Kahramanmaraş Kültür Tarih Sanat Araştırma ve Geliştirme Derneği (MAKSATDER) olarak bu büyük gün için imza kampanyası başlattık. Bu imzalarımızla TBMM 'de bu günün ULUSAL BAYRAK GÜNÜ olarak ilan edilmesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.