Aile ve çalışma bakanı istifa etsin

0 haben unterschrieben. Nächstes Ziel: 100.

Türkiye Cumhuriyetinin sahip olduğu en değerli kurum ailedir. Ancak aileyi koruması ve geliştirmesi gereken kurum olan Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı feminist derneklerine esir olmuştur. Yaptığı tüm icraatlar ile adeta aile yıkma makinesine dönüşmüştür. Halen bakan olan Zehra Zümrüt SELÇUK da böyle bir feminist dernekten gelerek bakanlığa seçilmiştir.
Hali hazırda fuhuşun arttığı, gençlerin evlenmediği, evlenenlerin boşandığı, boşananların cinnet geçirip cinayet ve intihar ettiği bir ortamda sayın bakan hiçbir tedbir almamaktadır. Aksine Toplumsal Cinsiyet Eşitliği adı altında Milli Eğitim Bakanlığı, YÖK, Diyanet İşleri birçok aile yıkıcı uygulama yaparken kendisi bu çalışmaları durdurmak yerine bu çalışmalara destek vermektedir.
Bütün çalışmaları sözde kadına yapılmakta aslında en çok kadını mağdur etmektedir. Bakanlığın yaptığı çalışmalarda önce babalar ailenin dışına itilmekte böylece aile yıkılarak kadın ve çocuklar kapitalist sistemin mezesi haline getirilmektedir. Zehra Zümrüt SELÇUK yönetimindeki bakanlık adeta erkek düşmanlığı yapmaktadır.
Ailenin Türk milleti ve devletinin temel taşı olduğunu görmeyen ve bu konuda yeterli bilgi ve becerisi bulunmayan bakan Zehra Zümrüt SELÇUK’ın derhal istifa etmesi gerekmektedir.
Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı ille bir kadın olmak zorunda ise hem vicdanı, hem eğitimi, hem kültürü, hem insana yaklaşımı ile tam bir hanım efendi, adaletli, ferasetli, çalışkan, bilgili bir bayan olan Sema MARAŞLI’nın Aile bakanı olmasını rica ederiz.

Heute: hasan verlässt sich auf Sie

hasan öksüz benötigt Ihre Hilfe zur Petition „Türkiye : Aile ve çalışma bakanı istifa etsin”. Jetzt machen Sie hasan und 24 Unterstützer/innen mit.