Karabük Alın Veteriner Klinigi hayvanlarimiza zarar veriyor!! Kapatilmasini istiyoruz!!

Bu kampanyayı ilk gördüğünüzde aklınıza gelemeyecek/gelmeyecek, daha çok durumun içyüzünden birkaç gerçeği sıralamak istiyorum sizlere;

Bu adam bir veteriner hekim olduğunu iddia ediyor ve elinde bunun kanıtı olarak bildiğim kadarıyla diploması da var, bu da onu aslında hayvana şiddet uygulayan birinden bile daha tehlikeli yapar. Hayvana şiddet uygulayan zulmeden birinin bu yaptığını TAM ZAMANLI BİR İŞ olarak icra edip bir de bundan PARA kazandığını hayatını sürdürdüğünü düşünün.

Bu veteriner hekim(!) kendisine durum hakkında bilgi verildiğinde yaptığının hatalı birşey OLAMAYACAĞINI/OLMADIĞINI beyan edip geri adım atıp bir özür dilemekten bile yoksun davranabiliyor. Ben bu sürecin içinde olan biri olarak bu hekim ve kliniği hakkında gelen onlarca şikayeti kendi gözlerimle gördüm, herkes hatalı da bu adam mı hep doğru yapıyor ? Bu canlar kaybolup gidiyor da veteriner bey(!) neden umursamıyor !

Kendisinin hayvanlara karşı "ölürse ölür kalırsa kalır" gibi söylemleri olduğunu daha önce gidip gittiğine pişman olmuş insanlardan dinledik arkadaşlar.

Kendisinin KÖTÜ NİYETİ "ben büyükbaş hayvana bakmıyorum" dedikten sonra çeşitli uzaklıkta yerlere gidip büyükbaş tedavisi veya doğurtma işlemi yapıyor olmasından gözler önündedir ve tanıklarına biz ulaşmadık arkadaşlar, onlar bize ulaşıp bu pisliği söylediler.

Şimdilik bukadarla bırakıyorum fakat şunun bilinmesini çok iyi istiyorum, bu hayvana şiddettir, bu göz boyamaktır, bu TİCARETTİR !

HAYVAN SEVMEK DEĞİL MESELE. İNSANLIĞIMIZIN GEREĞİNİ YERİNE GETİRELİM.

Hasan Berat TOKER, Yalova, Turkey
5 months ago