Karabük Alın Veteriner Klinigi hayvanlarimiza zarar veriyor!! Kapatilmasini istiyoruz!!

Reasons for signing

ırmak keser
Jul 5, 2020
hayvanların da can olduğu unutulmamalı ve yaşam haklarına saygı duyulmalı.

nur egemen
Jul 5, 2020
Hayvanlarimiza ölümüne neden oluyor vijdansız

Esma Nur Çelik
Güzel bir ptoje

Nurgül Mermerci
Acil onlem alınması

Minel Türkmenli
Jul 4, 2020
Hayvanlara zarar verilmesine ve bunun üzerinden para kazanılmasına karşıyım

Maria Van Geel
Getekend

Seda Nur Kaba
Jul 4, 2020
Ben de bu sözde veterinere kedimin arka bacaklarının tutmaması sonucu gittim. Röntgenini çekti. Bana ya araba çarpmış ya da sert bir cisimle vurulmuş dedi. Rastgele 3 şırınga iğne vurdu. Antibiyotik olduğunu söyledi. Bir de üstüne ilgisiz ilgisiz " 15 gün için de iyileşirse iyileşir yoksa böyle kalır" dedi. Eve geldiğimizden bir süre sonra Tekir daha kötü oldu. Biz Tekir daha da kötü olunca başka veterinere göstermek için röntgeni istedik arayarak. "Ben tatildeyim röntgeni de kliniğe gitseniz de bulamazsınız" dedi. Tekir şu an çok şükür başka veterinere götürdüğümüzden ve DOĞRU TEDAVİDEN dolayı çok iyi. Bu sözde veterinerin canlarımızın ölümüne neden olmasını istemiyorum.

Erva Okumuş
Jul 3, 2020
Kendi yakınlarından olan bazı şahıslar bize ulaşarak, bu veterimer hekimin asıl uzmanlık alanının büyükbaş hayvan olduğunu fakat kedi ve köpeklerimize de baktığını söyledi. Beyin Cerrahı olan bir doktor nasıl ki kalp ve damar, üroloji, cildiye vb. Alanlarla bilgi eksikliği nedeniyle ilgilenmiyorsa bu şahsın da ilgilenmemesi gerekirdi. Hatasını kabul etmediği gibi beni gerek hukuki süreç başlatmakla, gerek evimi bildiğini ve gelip babamla konuşmakla tehdit etmekle gerekse de bana başka bir köpek bulacağını söyleyerek nasıl bir veteriner hekim olduğunu kanıtlamıştır. Buna bir dur demeliyiz!

Hasan Berat TOKER
ve eklemek istiyorum

Daha önce bu klinikten canı yanmış abim ablam kardeşim buraya imza atmaya geldilerse bir iki cümle olmadı dört beş kelime bu kısma kendi durumunuzdan bahsedin lütfen, biz birşeyler yapmazsak "kimsenin" serçe parmağını oynatacak "mecali" yok bu acı bir GERÇEK.

Hasan Berat TOKER
Jul 3, 2020
Bu kampanyayı ilk gördüğünüzde aklınıza gelemeyecek/gelmeyecek, daha çok durumun içyüzünden birkaç gerçeği sıralamak istiyorum sizlere;

Bu adam bir veteriner hekim olduğunu iddia ediyor ve elinde bunun kanıtı olarak bildiğim kadarıyla diploması da var, bu da onu aslında hayvana şiddet uygulayan birinden bile daha tehlikeli yapar. Hayvana şiddet uygulayan zulmeden birinin bu yaptığını TAM ZAMANLI BİR İŞ olarak icra edip bir de bundan PARA kazandığını hayatını sürdürdüğünü düşünün.

Bu veteriner hekim(!) kendisine durum hakkında bilgi verildiğinde yaptığının hatalı birşey OLAMAYACAĞINI/OLMADIĞINI beyan edip geri adım atıp bir özür dilemekten bile yoksun davranabiliyor. Ben bu sürecin içinde olan biri olarak bu hekim ve kliniği hakkında gelen onlarca şikayeti kendi gözlerimle gördüm, herkes hatalı da bu adam mı hep doğru yapıyor ? Bu canlar kaybolup gidiyor da veteriner bey(!) neden umursamıyor !

Kendisinin hayvanlara karşı "ölürse ölür kalırsa kalır" gibi söylemleri olduğunu daha önce gidip gittiğine pişman olmuş insanlardan dinledik arkadaşlar.

Kendisinin KÖTÜ NİYETİ "ben büyükbaş hayvana bakmıyorum" dedikten sonra çeşitli uzaklıkta yerlere gidip büyükbaş tedavisi veya doğurtma işlemi yapıyor olmasından gözler önündedir ve tanıklarına biz ulaşmadık arkadaşlar, onlar bize ulaşıp bu pisliği söylediler.

Şimdilik bukadarla bırakıyorum fakat şunun bilinmesini çok iyi istiyorum, bu hayvana şiddettir, bu göz boyamaktır, bu TİCARETTİR !

HAYVAN SEVMEK DEĞİL MESELE. İNSANLIĞIMIZIN GEREĞİNİ YERİNE GETİRELİM.