Kampanya Kapatıldı

Haber İş Sendikası çalışanı Uğur Kırtıl ın görevinden uzaklaştırılması

Bu kampanya 176 destekçiye ulaştı

Heber İş Sendikası Ankara merkez şube mali sekreteri olarak görev yapmakta olan Uğur Kırtıl ın sosyal medya üzerinden Türk Telekom A.Ş. de Takniker olarajk çalışan personeller ile ilgili hakaret içeren, küçük gören paylaşımlarda , söylemlerde bulunduğu bilinmektedir. Bilineceği üzere Türk Telekom A.Ş ile Haber İş Sendikası 12. Toplu sözleşme arefesindedir.Bu süreç içinde , Sendika yönetimi ve bizler birlik beraberlik içinde olup, bu dayanışma ruhu ile hareket etmeliyiz. Ama malesef bu tarz söylemler ve davranışlar biz üyeleri üzmekte ve bu dayanışmayı zedelemektedir. Bu üzücü durumu ortadan kaldırmak ve Sendikamızın da bizlerin de desteği ile güçlü durması adına ilgili şahsın görevinden uzaklaştırılması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün BORA imzanı bekliyor!

BORA ALPER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom Teknikerine hakaret eden Haber İş sendika çalışanı Uğur Kırtıl ın görevinden uzaklaştırılması». BORA ve imza atan diğer 175 kişiye katıl.