0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Senelerdir süren Türk Telekom taşeron sistemi yüzünden binlerce işçi haklarının, emeklerinin karşılığını alamadan her daim tehditlerle karşılaşarak evine, ailesine bakmakla yükümlü olduğu kişilerin sorumluluğu yüzünden sesini çıkaramamaktadır. Asıl personel ile aynı işi yaptığımız halde, aralarındaki gerek maaş gerekse sosyal olanaklar olarak uçsuz bucaksız bir fark olup açlık sınırında çalışmak zorunda bırakılmışlardır. Çalışanlar olarak DEVLETİMİZİN böyle güzide bir kurumunun hala taşeron sistemi gibi bir sistemde çalıştırılmasının önüne geçmesini talep etmekteyiz. Aldığımız "KURU MAAŞ"ın bir kısmını yol ve yemeğe verdikten sonra elimizde bu paranın büyük bir kısmının evine ulaşmadan azalmış olması gerçekten içler acısı bir durumdur. Taşeron personeller kuru maaşlarında azalma olmasın diye evlerindeki bakmakla yükümlü olduğu kişileri göz önüne getirerek bir çok gününü boğazlarından kısarak aç geçirerek çalışmaktadırlar. Yazdıklarımdan şüphe duyanlar çalışanlar ile bire bir görüşüp dertlerini dinleyebilirler. İşte burada DEVLETİMİZİN desteklerini beklemekteyiz. Bizler adaletin her daim var olduğuna inanmaktayız inanmaya devam edeceğiz.

Bugün Payidar-ı imzanı bekliyor!

Payidar-ı İslam bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom taşeron çalışanları için hep birlikte hakkın ve adaletin gelmesi için el ele.». Payidar-ı ve imza atan diğer 22 kişiye katıl.