0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türk Telekom baskıcı bir tavırla kendi elinde tuttuğu altyapıyı diğer operatörlere kullanım için açtı ancak!

Birçok firma ki bunlardan biri de benimde aboneliğimin olduğu Türknet gibi firmalar hizmet vermekte güçlük yaşamakta.

sorunların muhattaplık kısmından altyapıyı elinde bulunduran Türk Telekom malesef diğer hizmet sağlayıcılardan hizmet alanlara karşı sorumsuzca davranarak diğer hizmet sağlayıcılara kullanıcıları tarafından yöneltilen sorunlarda kayıtsız ve isteksiz davranarak çözüm süresini gereksiz uzatmakta ve kullanıcıları mağdur etmektedir.

Bir çok servis sağlayıcı kendi müşterilerinin sorunlarını alt yapı sahibi olan Türk Telekom ile ilgili olan kısımlarını Türk Telekoma iletmekte ancak işleyiş tarafında kasıtlı olduğunu düşündüğüm bir şekilde servis sağlayıcıdan gelen problemleri çözmeyip servis sağlayıcının abonesini servis sağlayıcı firmadan uzaklaştırarak kendi bünyesinde bulunan markalar altında aboneliğe yönlendirmektedir.

Bu durumda malesef servis sağlayıcı firmalarda muhattap Türk Telekoma yaptırım uygulayamamakta ve sonucunda abone kaybetmektedir.

Ayrıca bu safhada diğer servis sağlayıcılardan hizmet alma özgürlüğü ve seçme özgürlüğü olan biz aboneler zorla Türk Telekom tarafından taahhütlü abonelik zorlamasına maruz kalıyoruz.

Türk Telekomun yaptığı bu baskıcı ve iş sürekliliğini engelleyen etik dışı pazarlama taktiklerini bırakarak dürüst ve etik ticaret kurallarına uymasını rica ediyoruz.

Bugün halil imzanı bekliyor!

halil gürbüz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «türk telekom: Türk Telekom; internette Oparötörler ve kullanıcıların üzerindeki baskıdan vazgeçsin.». halil ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.