Türk Telekom Port Sorununu Kökten Çözsün!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Bölgesel olarak VDSL destekleyen alt yapılarda hız alınabilirken port yok bahanesiyle ADSL 1-16 mbps hızlarda sürünmek zorunda kalıyoruz. Port açtırmamız içinde bölge Telekom müdürlüğüne gitmemiz söyleniyor ve portun ne zaman geleceği kesinlikle belli değil,  6 ayda sürüyor 12 ayda sürebiliyor.  Çok şanslıysanız 1 aydada ayarlanabiliyor, bu çok absürd bir olaydır.  İnternet dünya üzerinde temel ihtiyaç olarak görülürken ülkemizde 1 ay internetsiz kalmak ne kadar kötü durumda olduğumuzu gösteriyor.

Bu gerekli cihaz aletler temin edilene kadar müşteri mağdur ediliyor ve alt yapı desteklediği halde VDSL internet hızları alınamıyor.

Türk Telekom  Cihaz ve aletleri yerli olarak üretmesini istiyoruz. Bu cihazı ve aleti üretip hızlıca müşteriye internet sağlanmalıdır.  Herşeyi baştan savma yaparak yürütmek çok büyük hatadır.

Bu sıkıntılardan yüz binlerce insan mağdurdur bizim sesimizi duyun bize yardımcı olun!

Ek Olarak;

İnternet Hızlarının yükselmesi ve daha indirimli internet kullanmak istiyoruz.

İnternet sektörünün Ab ülkelerinde milyar eurolara ulaşmışken biz bu alt yapının %50'sine bile sahip değiliz.

Ülkeye getirisinin ne kadar yüksek olduğu gözle görülür bir şekildedir.

Ülkemizin gelişmesi ve bilim teknoloji çağında ilerlemesini istiyorsak temel ihtiyaçlarımıza önem ve titizlikle yapmalıyız. Bu gerekli çalışmaların yapılması sadece bir grup için değil tüm vatandaşımızın yararına olacaktır.

Destekleriniz için teşekkür  ediyorum.

Sponsor: Clash of clans hile apk indir

Bugün yasin imzanı bekliyor!

yasin soylemez bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom Port Sorununu Kökten Çözsün!». yasin ve imza atan diğer 2.245 kişiye katıl.