0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Lüleburgaz'da Bazı Mahallerde Caddelerde Fiber Alt Yapı Var Bizim Mahallemizde Caddemizde Fakat Yok Ve Alt Yapı Yetersiz Geliyor Buda İnternetin Sürekli Gitmesine Neden Oluyor Ve İnternetin Sıklıkla Kesintilere Uğramasına Neden Oluyor Ve Upload Çok Yetersiz Geliyor Örnek Bazen 0.9 İse Bazen 0.5,0.6,0.7,0.4 Bazen 0.2 Bile Olduğu Oluyor Bazende 0.0 Oluyor Upload Yetersiz Olduğu İçin İnternet Kasıyor Ve Tivibu'da Kullandığımız İçin İnternet Gittiği Zaman Yada Kesintiye Uğradığı Zaman Tivibu'da İzlemiyonuz Kaç Kere Gelip Baktılar Telekom'dan Ama Alt Yapı Yetersiz Dediler Fiber Alt Yapı Ne Zaman Çekilir Dediğimde Biraz Zaman Alır Dediler Ne Kadar Daha Zaman Alıcak Sürekli Sıklıkla İnternet Kesiliyor Fotografta Gördüğünüz Gibi Çok Eski İnternet Telefon Kutusu Var Oda Artık Gitmiyor Ondan İnternet Gidiyor Fiber Alt Yapı Mahallemize Caddemize Fiber Alt Yapı Çekilmesini İstiyoruz Mahalle Cadde: Yıldırım,Mah Turgut,Bey Cad Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim

Bugün Kaan imzanı bekliyor!

Kaan Yakar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom : Lüleburgaz'da Mahallemize Caddemize Türk Telekom Fiber Alt Yapı Çekilmesini İstiyoruz». Kaan ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.