İstanbul Kıyamet Vakti Oyunu İle Artık İlgilenin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Oyunu Satın Alan Firma " Türk Telekom" Oyun İle İlgilenmiyor Türk Oyunun Gelişmesi İçin Aldığı İstanbul Kıyamet Vakti Oyununu Resmen Unuttular. Oyuncuların Çabasını Hiçe Sayıyorlar Forum'da Her Gün Oyuncular Yol Gösteriyor Kimse Oyuncularla İlgilenmiyor. Oyuncuların Soruları Cevaplanmıyor. Artık Bir Açıklık Getirilsin Şu Oyuna Yetkililerden Açıklama Bekliyoruz. İlk %100 Türk Yapımı İstanbul Kıyamet Vakti Mmorpg Oyununu Düzeltmelerini İstiyoruz.

Sorsan Şimdi Tanımazlar O Derece Artık Oyunla İlgilenin Yada Başka Firma'ya Satın  Milyonlarca Kişinin Oynadığı Oyun İlgisizlik Yüzünden Kimse Girmek İstemiyor.  Bumu Sizin Oyun Geliştirmek İçin Uğraştığınız Tam 5 Yıl Oldu Oyunu Bitirmeye Çalışıyorlar Resmen.

11 Yıllık Emek Oyununa Artık Görün Veya Bırakın Şu Oyunun Yakasını Oyuncular Size Karşılıksız 5 Yıldır Para Yatırıyor Sizin Yaptığınız Her Şey Kafaya Göre Oyuncuları Dinleyen Kalmadı Nerede Eski Yönetim.

Biz Kafaya Göre Değil Oyuncuların İsteklerine Göre Hareket Edilmesini İstiyoruz.

Bugün Celal imzanı bekliyor!

Celal Açıkgöz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom : İstanbul Kıyamet Vakti Artık Oyunla İlgilenin !!!». Celal ve imza atan diğer 4 kişiye katıl.