Türk Telekom'da kadrolu - taşeron herkese eşit hakların sağlanmasını istiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bursa'da Türk Telekom'un taşeron çalışanları olarak, tam 4 yıldır Türk Telekom kadrolu personeli ile aynı işi yapmamıza rağmen hem maaş olarak asgari ücret, hemde yemek parası olarak 150 TL almaktayız. 4 yıl öncede böyle idi, şimdi de böyle devam ediyor. İş kanununda "4857 sayılı İş Kanununun 2 nci maddesine göre işveren, iş yerinde yaptığı hizmet veya mal üretimine dair yardımcı işlerinde ya da asıl işin bir bölümünde işin ve işletmenin gereği ve teknolojik sebeplerle uzmanlık gerektiren işlerde alt işveren / taşeron çalıştırabilir. Asıl iş taşerona devredilemez." denmesine rağmen bizler hala böyle kullanılıyoruz. Ve tazminatlarımız ile tehdit ediliyoruz. Neden kimse bir çözüm üretmiyor? Bize yardım edecek kimse yok mu?

Bugün Sivri imzanı bekliyor!

Sivri Sinek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekom'da kadrolu - taşeron herkese eşit hakların sağlanmasını istiyorum.». Sivri ve imza atan diğer 30 kişiye katıl.