Kampanya Kapatıldı

TürkTelekom Sorumsuzluğu ve İnsanları Mağdur Edip Kandırması

Bu kampanya 21 destekçiye ulaştı

15.03.2017 tarihinde Konya/MERAM Abdülaziz mahallesi Atatürk caddesi Zafer Meydanı 3/A adresinde bulunan Türk Telekom bayisinden internet başvurusunda bulundum. 22.03.2017 tarihinde bayi tarafından, tarafıma telefonla ulaşıldı bulunduğum bölgenin  internet bağlantısı için Alt yapısının uygun olmadığı söylendi merkeze ulaştığımda  Alt yapının uygun olduğu dairemin bağlı bulunduğu santralde boş yer olmadığı söylendi  sözleşmenin iptali 20.03.2017 tarihinde bayiye bildirildiği halde  İki gün sonra haber verildi.  Müşteri hizmetlerine bağlandığımda  Yeni bir sözleşme kaydedip  aboneliği tekrar başlattılar müşteri hizmetlerinde çalışan çağrı merkezi personellerinin Ve bayide çalışan personellerin yeterli bilgi sahibi olmaması sebebiyle bu konu hakkında mağdur olduk üstelik bölge müdürüyle yüzyüze görüşmemiz gerektiği söylendi.  Prosedür farklı kişiler tarafından farklı şekillerde açıklandı.  Ayrıca bugün bulunduğum siteye Türk telekom ekibi geldi ve gelen ekip hiçbir şekilde açıklamada bulunmadı bunu açıklarken ekibin böyle bir zorunluluğunun olmadığı belirtildi sözleşme imzalarken ekibin kafasına göre iş yaptığı ve müşterileri çoğu zaman mağdur ettiklerini bayi personelleri belirttiler. Bölge Müdürünün görev yaptığı yerde ki aksaklıkları gidermesi zorunlu görevidir merkezin bu konu hakkında araştırma yapmasını istiyoruz. Bir çok yerde internet hizmetini üstleniyor olmanız, insanları bağlayıcı nitelikte olduğu için mağdur etmenizi gerektirmez!

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Ayaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Telekomünikasyon Anonim Şirketi: TürkTelekom Sorumsuzluğu ve İnsanları Mağdur Edip Kandırması». Mehmet ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.