Uzun dönem ve bedelli askerlik yapanlar COVID19 ile mücadele kapsamında evlerine dönmeli!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Türk Silahlı Kuvvetleri Genel Kurmay Başkanlığı tarafına Duygu Ayhan bu kampanyayı başlattı

2019 Aralık ayından beri yayılarak küresel bir salgına dönüşen COVID19 virüsü ile mücadele kapsamında birçok ülke eğitime ara verilmesi, çeşitli meslek kollarında evden çalışma düzenine geçilmesi ve hatta gerekli görüldüğü durumlarda cezaevlerinin boşaltılması gibi tedbirler almıştır. Bu kararların dayandığı en temel düşünce bireylerin kendilerini izole ederek korumaya alması gereken bir durumda sağlıklarını riske atacak ortamlarda bulunmalarını engellemek ve minimuma indirmektir.

Vaziyet böyleyken Genelkurmay Başkanlığı çarşı iznini iptal ederek, törenleri halka kapatarak önlem almış görünse de kışlalara mutfak, temizlik veya askeri görevli olarak günlük giriş çıkış sağlayan kişilerin koğuşlarda sınırlı duş ve hijyen koşullarında vatani görevlerini yerine getirmekte olan ve açık alanda eğitimleri devam eden erlerimiz bulundukları kalabalık ortamda birbirlerinin sağlığını tehdit etmektedir. Şuanda hala sağlıklı ve güvendelerken ve virüsün ülkemizde aktivitesi henüz daha beklenen en üst noktaya gelmeden, halkımızı derinden sarsacak şekilde erlerimizi riske atacak bir sorun yaşanmadan onlar da evlerine ve ailelerine güvenle teslim edilmelidir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.