Türk Milliyetçisi Gençler! MHP Genel Başkan Adaylarına Talep ve Görüşlerinizi İletin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sevgili Genç Türk Milliyetçisi Kardeşimiz;

19 Nisan 2017 tarihinde, kendisini Türk milliyetçisi olarak tanımlayan 16-35 yaş arası gençlerin Türk siyaseti ve Türk milliyetçilerinin siyasetteki konumuna dair düşünceleri ile başta MHP Genel Başkan Adayları olmak üzere, muhalif Türk milliyetçilerinin, 16 Nisan 2017 Anayasa Değişiklik Referandumu sonrası izlemeleri gereken strateji hususundaki fikri eğilimlerinin ne olduğunu belirlemek amacıyla İstanbul Kavram Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Selim UYSAL ve Gazi Üniversitesi İstatistik Bölümü Doktora öğrencisi Burçin ÖNER tarafından bir anket çalışmasının yapılması ve sonuçlarının gerekli makamlara iletilmesi planlanmıştır.

Bu maksatla ulaşabildiğimiz kadar Türk milliyetçisi gence bir mektup yoluyla ulaşılmış ve yapılan anket analizleri sonucunda ekte bulunan rapor elde edilmiştir. Bu rapora, gençlerin anketin açık uçlu sorusunda ifade ettikleri görüşleri de eklenmiş ve mevcut genel başkan adaylarına gönderilmek üzere gençlerin taleplerini ileten yeni bir mektup kaleme alınmıştır.

Siz genç arkadaşlarımızdan isteğimiz, ekte yer alan rapor ve görüşler ile dört genel başkan adayına  (Koray AYDIN, Meral AKŞENER, Sinan OĞAN ve Ümit ÖZDAĞ) gönderilmek üzere kaleme alınmış mektubu okuyarak  imzalamanızdır. İmzanızda “isim-soyisim ve okul/meslek bilgisi”nin mutlaka yer alması gerekmekte olup dileyenler “ad soyad” şeklinde olmak kaydı ile “mahlas” kullanabilirler. Okul/meslek bilgilerinizi “İMZALA” butonu üzerinde yer alan “İmzalıyorum çünkü...” yazan bölüme eklemenizi rica ediyoruz.

Verilen linkler yoluyla imza verebileceğiniz gibi, bu metnin sahipleri ile de  e-posta yoluyla (turkmilliyetcisigencler@gmail.com) iletişime geçebilirsiniz. İmza sürecimiz 08.05.2017 Pazartesi günü başlayıp 14.05.2017 Pazar günü sona erecektir.

Anketimize gösterilen ilginin imza sürecinde artarak sürmesini umuyor, imza sayısının çokluğunun,  taleplerimizi daha gür bir sesle duyurmak anlamına geleceğini ve Türk milliyetçisi gençlerin bir araya geldiklerinde  yapabileceklerinin güzel bir örneği olacağını bilmenizi istiyoruz.

Saygılarımızla…

Burçin ÖNER – Selim UYSAL

"Anket Analiz Raporu", "Anket Katılımcı Görüşleri" ve
"MHP Genel Başkan Adaylarına Mektup" dosyalarının tamamına
bu adresten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca alttaki bağlantılardan da PDF formatında indirebilirsiniz.

ANKET ANALİZ RAPORU
:
Anket Analiz Raporu

ANKET KATILIMCI GÖRÜŞLERİ:
Anket Katılımcı Görüşleri

MHP GENEL BAŞKAN ADAYLARINA MEKTUP:
MHP Genel Başkan Adaylarına Mektup

Bugün Türk Milliyetçisi imzanı bekliyor!

Türk Milliyetçisi Gençler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Milliyetçisi Gençler!Taleplerinizi MHP Genel Başkan Adaylarına Duyurun!». Türk Milliyetçisi ve imza atan diğer 101 kişiye katıl.