iNCiRLiK KAPATILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Evet 15 temmuzda 1 tane asker bile dışari cikmayacak diyen tümgeneral Aydoğan Aydın paşamız, alçak abd uşağı aşşagılik yaratık kan içici şerefsiz fetocu itler tarafından büyük ihtimalle düşürülmüştür sadece suçu fetocu itlere boyun eğmeyen milliyetçi devletçi olan bir askerdi olay abd nin tezgahıdır kesin ve net soruşturmalarda ileride ortaya çıkacaktır tabiiki karakutu kaybedilmezse tıpkı abd nin daha önce Eşref Bitlis paşayı; Muhsin Yazıcı oğlunuda havada şehit ettiği gibi;karada ise Adnan kahveci yi Abdullah Çatlıyı vali Recep yazıcıoglunun da trafik kazasına...? kurban gittiği gibi son halkayada aydoğan Aydin ve beraberinde toplam 13 şehit verdik Abd nin cıkarına kim baş kaldırıyorsa hep suikastlara kurban ediliyor bunlar gerçek yalan değil tarihe iyi bakın ve araştırın pkk ya feto ya asalaya ypg ye pyd ye IŞİD e DEAŞ a kim karşı çıkıyorsa hep birer birer şehit ediliyor

Bu ülkenin bağrına bir hançer misali saplanmış, şer yuvası hatta hain darbenin adeta kontrol merkezi haline gelmiş İncirlik Üssü’nü kapatmak neden kimsenin aklına gelmemektedir?

ABD’nin Türkiye’deki askeri varlığının en kuvvetli delili, Ortadoğu’daki masum Müslümanları bombalamaktan tutunda PKK/YPG’ye lojistik destek sağlamaya kadar her türlü kanlı eylemin ve dahi hain darbe girişiminin merkezi olan İncirlik Askeri Üssü derhal kapatılmalıdır.

Kim ne derse  desin bu işte NATO nun parmağı var. İncirlik üssünün parmağı var

Bugün Türkeli FM imzanı bekliyor!

Türkeli FM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «TüRK MiLLETi : iNCiRLiK KAPATILSIN». Türkeli FM ve imza atan diğer 47 kişiye katıl.