Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Terör Şehidi Sayılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

20.02.2015 Tarihinde Eğe Üniversitesinde Bir Grup Terör Örgütü Üyesi Olduğu Belirlenen Kişiler İle Eğe Üniversitesindeki Öğrencileri Arasında Çıkan Kavga ve Devamında İşlenen Cinayet Sonucunda Yaşamını Yitiren Eğe Üniversitesi Öğrencisi Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU'nun Davası 18.7.2017 Tarihinde Sonuçlanmış , Sanık Nurullah SEMO Terör Örgütü Üyeliği Suçundan 15 Yıl Kasten Adam Öldürme Suçundan İse Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezasına Çarptırılmıştır. Görevli Mahkemenin Kararından da Anlaşılacağı Gibi Suçu İşleyen Kişi Terör Örgütü Üyesidir. Terörist Bir Kişinin Kasten ve Bilerek İşlediği Cinayette Yaşamını Yitiren Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Biz Vatan Sever Türk Milletinin Nazarında Şehitlik Makamını Sonuna Kadar Hak Etmiştir. Ailesinin ve Biz Sevenlerinin Bir Parça Olsun İçindeki Acıyı Azaltmak ve Okulundaki Bayrağı İndirmemek İçin Çabalamaktan Başka Suçu Olmayan Şehidimize Bir Vatan Severlik Örneği Olarak Yeni Nesillerimizin Önüne Çıkması Adına , Devletimizin Nazarında da Sivil Şehit Kapsamına Alınmasını Önemle Arz Ederim.

Bugün Kürşat imzanı bekliyor!

Kürşat Öztürk bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Milleti : Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Terör Şehidi Sayılsın». Kürşat ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.