Kampanya Kapatıldı

Her Türk kadını zorunlu 3 aylık silah eğitimi almalıdır.

Bu kampanya 1.438 destekçiye ulaştı

Anadolu Kadını bugün de Türk Budunu için Başbuğ Atatürk'ümüzün dediği gibi "Çift süren, tarlayı eken, ormandan odun ve keresteyi getiren, mahsulleri pazara götürerek paraya çeviren, aile ocaklarının dumanını tüttüren, bütün bunlarla beraber sırtıyla, kağnısı ile kucağındaki yavrusuyla, yağmur demeyip cephenin mühimmatını taşıyan hep onlar, hep o ilâhi Anadolu kadınları olmuştur".Günümüz dünya koşullarında artık bu daha da zaruri bir ihtiyaç durumuna gelmiştir.

Dört bir yanımız içeriden ve dışarıdan düşmanlar ile çevrilmiştir. Bağımsızlığımıza kasten yöneltilen her tehdit gibi bilinçlenerek birbirimize kenetlenmeli ve Türk Kadını'na da erkekleri gibi askeri eğitim verilmelidir. Böylece oluşan her tehdit karşısında Türk Kadını alacağı gerekli savaş teknikleri sayesinde ailesini, budununu ve namusunu korumak için daha güçlü bir durumda olabilecektir.

Bugün saba imzanı bekliyor!

saba aslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk kadını askerlik yapmalı veya zorunlu 3 aylık silah eğitimi almalı». saba ve imza atan diğer 1.437 kişiye katıl.