KUDÜS İÇİN UÇAK BİLETLERİNDE İNDİRİM YAPILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Donald Trump kısa süre içinde Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdı.

İsrail’in 1967’de doğu Kudüs’ü işgali ve sonrasında işgal ettiği bölge Birleşmiş Milletler tarafından yasa dışı olarak değerlendiriliyor.

Bilindiği üzere şuanda Kutsal Mabedlerimizden olan Kudüs'te Mescid-i Aksa'da Din Kardeşlerimiz Acımasızca İşkencelere Maruz Bırakılıp, israilli askerlerce Giriş Ve Çıkışlar En Ağır Şartlara Getirilip, Filistinli Müslüman Kardeşlerimizi İçeri Almayıp Ve Alınanlarıda Bu Zulme Dahil Etmeleri Bizleri Derinden Üzmekte Olup Elimizden Bir Şeyin Gelmemesi Bizleri Daha da Suçlu Konuma Getirmekte.Şuanda Oraya Giden Yurttaşlarımızdan Edinilen Bilgilere Göre Filistinli Mazlum Halk Artık Bu Durumdan Yorulmuş Ve Bezmiş Durumdalar.(Mescid'i Aksa'da ve Kubbet-üs Sahra da Namaz İçin Saf Sayısı Oldukça Az Durumda) Olup Tek Umutları Bayrağımızı Öptükleri ''Ne Zaman Geleceksiniz'' Dedikleri Türkiye'dir. Bizlerinde Bu Duruma Tepki Olarak Artık Kendi Sınırlarımızda Değil Kırmızı Çizgimiz Dediğimiz KUDÜS'TE Haykırmalı Sesimizi Tüm Dünyaya Duyurmalıyız.! KUDÜS BİZİMDİR VE KIYAMETE KADAR KUDÜS MÜSLÜMANLARIN KALACAK!

Söz Gelimi Asıl Değinmek İstediğimiz Konuya Gelirsek;

THY'nin ve Çeşitli Havayolları Kuruluşlarıyla Tel-Aviv Uçuşu İçin Uçak Bileti Fiyatları Konusunda En Ekonomik Fiyatlarla Anlaşılıp Mümkünse Devletimizin İşbirliğiyle Türkiye'den ve Dünyanın Farklı Kesimlerindeki Bütün Müslümanlara Bu Konuda Teşvik Yapılmalı Toplu Gruplarla Bir Kampanya Başlatılıp Kudüs'e Akın Akın Gitmeliyiz, 2 gün dahi olsa orada bulunup oraya sahip çıktığımızı göstermeliyiz.

Başta Devlet Büyüklerimizden Ve Ülkemizin Hava Yolları Şirketlerinden Ricamız, Bu Konuya Olan Hassaslığı Bir Fedakarlık Göstererek Çabalarımızı Olumlu Şekilde Sonuçlandırmak...

Bu kararın gerekli mercilere duyurulması için kampanyamızı imzalayarak destek olun.

Bugün Hamza Adem imzanı bekliyor!

Hamza Adem Duran bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Hava Yolları : KUDÜS İÇİN UÇAK BİLETLERİNDE İNDİRİM YAPILSIN». Hamza Adem ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.