Kampanya Kapatıldı

Konya Havalimanı'na daha çok iç hat uçuşu açılsın

Bu kampanya 83 destekçiye ulaştı

Merhaba, Konya gibi büyük, nüfusu fazla ve gelişmiş bir şehrin havalimanından havayolu şirketleri iç hat uçuşu olarak sadece İstanbul ve İzmir illerine uçuş düzenlemektedir. Bu kadar gelişmiş bir şehirde bu kadar az uçuş hattı olması da şehre ulaşmayı zor kılmaktadır. Trabzon, Samsun, Şanlıurfa, Gaziantep, Ordu-Giresun vb. gibi şehirlerden uçuş hattı açılırsa şehre büyük katkısı olacak, aktarmalı uçuşlarda yaşanabilecek sorunlar ortadan kalkacak (ilk uçuşun rötar yapması durumunda bağlantı uçuşunu kaçırma, bagajların kaybolması, uzun bekleme süreleri, pahalı fiyatlar, vs.) otobüs ile seyahat etmek istemeyen/seyahat edemeyen kişilerin seyahati kolaylaşacak, bu şehirlerde okuyan öğrencilerin memleketlerine dönmesi kolaylaşacaktır.

Bugün Erol imzanı bekliyor!

Erol Saka bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Hava Yolları: Konya Havalimanı'na daha çok iç hat uçuşu açılsın». Erol ve imza atan diğer 82 kişiye katıl.