Kurumlar Çiftlik Olmaktan Çıksın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türk Hava Yolları nın kişiler üzerinde çifte standart uygulaması yaptığı tarafımı hem üzmüş hemde mağdur etmiş olduğu için böyle bir yola başvurdum. Bugün 10:50’de kalkıcak uçağımın sırasını 50 dakika öncesi beklemekte iken 11:05 uçağı için anons yapılınca ben henüz uçağım kalkmasına 30 dakikamız var diye yüksek sesle belirtip telaşa düşünce sıramdaki 40 kişi arkamda bulunan 10:50 uçağına binmesi gerektiğini söyleyen vatandaş alel acele orada ki yetkili kişi tarafından uçağa yetiştirildi ve ben alınmadım bunun nedenini sorduğumda bana hiçbir açıklma yapmadı haksızlık yaptığını söylediğimde bana ağır ithamlarda bulundu ve kartını göstererek istediğim yere gidip şikayet edebileceğimi iş etiğine aykırı bir üslup ve beden diliyle dile getirdi. Haklı gerekçemi şikayet niteliğinde kamu oyuna ve sorumlulara bildirmek adına böyle bir kampanyayı başlatmak zorunda kaldım gereğinin kamuoyu nezlinde gündeme alınmasını desteklenmesini  Türk Hava Yolları’nın,bu haksızlığı yapan yetkilinin ve bu tür çalışanlarında bundan sonra böyle bir tavır takınmamaları için gerekli uyarıların ve işlemlerin yapılmasını arz ve rica ederim.  Kurallar tüm vatandaşlar için olmalıdır konum ve mevki ayrıcalığı etik değildir,hiçbir vatandaş çifte standartı haketmiyor.

Bugün Yeşim imzanı bekliyor!

Yeşim Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü: Kurumlar Çiftlik Olmaktan Çıksın». Yeşim ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.