"duygusal destek hayvanları" nın THY de tekrar kabul edilmesini istiyorum.

0 hanno firmato. Arriviamo a 100.

Ben anksiyete bozukluğu,panik atak ve yoğun bir şekilde uçak fobisi olan bir kişiyim. Ve bu nedenden ötürü köpeğim benim "duygusal destek hayvanı" belgesine sahip bir piskiyatrist tarafından.Anlicağınız raporum var. Yurt dışında yaşıyorum ve ailemi ziyaret etmek için yılda bir kaç kez Türkiyeye uçuyorum THY ile. 1 yıldır köpeğimde benimle beraber uçakta yukarda uçuyordu raporum olduğu için. köpeğimin varlığı beni sakinleştirdiğinden ötürü. normalde 8 kg üstü köpekler uçağın altında bulunan hayvan taşıma bölümünde uçuyorlar. ki zaten benim anksiyete bozukluğumun artmasının nedenlerinden biri ise köpeğimin uçağın kargo bölümünde uçmasından ve onun için bütün uçuş boyu endişelenmekten artmıştı. raporum sayesinde ben köpeğim her daim benimle olabildiği için panik ataklarımdan kurtulabiliyor  hemde uçak fobimi köpeğim yardımıyla daha aza indirebiliyordum. Fakat 2 gün önce tekrardan thy den bilet almaya gittiğimde 1 temmuz itibariyle yönetmeliğin değiştiğini ve duygusal destek hayvanlarının sadece amerika uçuşlarında izin verildiği söylendi. ve malesef köpeğimin benimle uçamicağını ve uçağın altında bulunan bölgede ücret karşılığı gidiceğini söylediler. istersem şikayette bulunabiliceğimi de eklediler. Bende THY yi arayıp bu durumla ilgili şikayette bulundum. Bu güne kadar bizim gibi insanlara destek sağlarlarken şuan neden bu desteğin kesildiğini ve benim yasal olarak köpeğimi herdaim yanımda bulundurma hakkım varken neden bu şekilde olduğunu ve kendi piskolojik sağlığım için uçuşta köpeğimin yanımda olmasını talep ettim. 4 tane ayrı şikayette bulundum ve bana sonuç olarak hiçbir açıklama yapmadan sadece üzülerek bu isteğimi gerçekleştiremiceklerine dair kısa bir mail attılar.

Ben bu duruma karşıyım ve asla da kabul etmiyorum. Benim gibi bu durumda olan insanların haklarının tekrardan gözden geçirilmesini istiyorum. Yolcu memnuniyetine bu kadar önem veren bir kuruluş iseler bizi dikkate almaları gerekir. Bu ayrımcılığa da karşıyım neden sadece amerika uçuşlarında hala geçerli olupta diğer uçuşlardaki geçerliliğini kaldırdılar? Amerikaya giden insandan bizi ayıran özellik nedir? neden bizde o insanlarla bugüne kadar aynı hakka sahipken şuan elimizden bu haklar alnıyor?

Oggi: Serra conta su di te

Serra Eraslan ha bisogno del tuo aiuto con la petizione "türk hava yolları: "duygusal destek hayvanları" nın THY de tekrar kabul edilmesini istiyorum.". Unisciti con Serra ed 34 sostenitori più oggi.